Opengespleten kip met basilicum-yoghurtsaus

U vindt dit recept op pagina 81 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / stomen
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kip met druiven, gember, knoflook

delicious. magazine - 2010-10

Duivelse gegrilde kip

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Kip, gebraden met knoflook en witte wijn

delicious. magazine - 2011-10

Kipcurry met rijst

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken