Eendenborst met rode wijn en jeneverbessen

U vindt dit recept op pagina 114 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Europees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Een­den­borst­fi­let met ro­de port­saus **

Serveersuggestie Een­den­borst­fi­let met ro­de port­saus **

Gerookte eend met vijgen en walnootdressing

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Eendenborst met rinse appel

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Eendenborst met Chinese kruiden

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)