Eendenborst met rode wijn en jeneverbessen
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 114 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .
- Keuken:
- Europees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- balsemiekazijn
- eendenborst
- honing
- jeneverbes
- kippenbouillon
- knoflook
- laurierblad
- maïzena
- rodewijnazijn
- saffloerolie
- sjalot
- suiker
- tijm
- ui
- venkelzaad
- volle rode wijn
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.