Gestoofde ganzenpoten met shiitake-paddestoelen

U vindt dit recept op pagina 120 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Europees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oie braisée aux marrons - Gesmoorde gans met een vulling van kastanjes en worstjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Oie braisée aux marrons - Gesmoorde gans met een vulling van kastanje en worstjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Truffeldressing

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Oie rôti à l'Alsacienne - Geroosterde gans met een vulling van worst en appel

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken