Duivenborst met sjalotten-crèmesaus
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 124 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
- Bereidingstijd:
- 150 minuten
Ingrediënten
- boter
- cognac
- droge witte wijn
- jonge duif
- knoflook
- saffloerolie
- sjalot
- slagroom
- tijm
- ui
- versgemalen zwarte peper
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.