Gebraden kalkoen met dragon-roomsaus

U vindt dit recept op pagina 134 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Europees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
magnetron / gevogelte
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fondue de volaille - Crèmevulling met gevogelte

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Kalkoenbout met kruiden

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Kalkoenstrudel

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Volaille en gelée à l'estragon - Gevogelte met dragon in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken