Fondue de volaille - Crèmevulling met gevogelte
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 205 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- bloem
- boter
- champignonvocht
- dragon
- droge witte wijn
- eend
- eidooier
- gedroogde dragon
- gedroogde oregano
- gruyère
- kalkoen
- kervel
- kip
- lente-ui
- madeira
- melk
- peper
- sherry
- sjalot
- slagroom
- visfond
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.