Lamsvleesvulling voor gevulde pasta

U vindt dit recept op pagina 52 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

*Cassoulet Toulousain (Autumn) with Braised Lamb Shoulder, garlic sausage, Sous Vide Duck Confit Pavé, Tarbais beans, Crispy duck tongues and Pyrenees Ham infusion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Gebraden lamsschouder

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Merguez

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Tarbais beans

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]