- Meelspyzen en peulvruchten

Meelspyzen en peulvruchten

Een boek van

We hebben 283 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Meelspyzen en peulvruchten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Meelspyzen en peulvruchten

Een greep uit de 283 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Chili con carne - Pikante bonenschotel

Ingrediënten:
chilipoeder, gedroogde kievitsbonen, gedroogde oregano, gedroogde rode bonen, gedroogde salie, gemalen komijnzaad, knoflook, laurier, mager stoofvlees, maïsbloem, olie, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / rundvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleessaus voor polentataart

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, grof zeezout, kippenlever, laurier, mager kalfsvlees, prosciutto, soppressa, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Soort:
kalfsvlees / saus / gevogelte / varkensvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Pilav met vlees en specerijen als hoofdgerecht

Ingrediënten:
amandelsnippers, boter, kalfsbouillon, kaneelstokje, kardemompeulen, kruidnagel, lamsschouder, langkorrelrijst, laurier, limoensap, maanzaad, room, rozijnen, schapenvleesbouillon, venkelzaad, waterkers en yoghurt

Keuken:
Indiaas
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Paella

Ingrediënten:
artisjokken, bombarijst, boter, citroensap, groene peper, knoflook, konijn, konijnenlever, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvis, rode peper, rookworstjes, saffraanpoeder, schouderkarbonade, sperziebonen, steurgarnalen, strandgapers, tijm, tomaten, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Toon alle 283 recepten in dit boek