Paella Valenciana I - Paella met kip, varkensvlees, vis en schaaldieren

U vindt dit recept op pagina 90 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
paella / rijst / varkensvlees / schaal- en schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Frittedda - Gebakken tuinbonen, erwtjes en artisjok

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bouquetière

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Rigatoni met doperwten en artisjok-wijnsaus

delicious. magazine - 2014-06

Gestoofde artisjokken met doperwten en dille

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee