Kasza gryczana zapiekana z miesem lub podrobami - Gebakken boekweitgrutten met vlees

U vindt dit recept op pagina 109 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Pools
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / varkensvlees / rundvlees / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bowl of Goodness: Pokékom met watermeloen

Een recept uit Isabel

Hoe krijg je genoeg plantaardige eiwitten binnen?

Een recept uit Isabel

Agneau au lait ribot avec sarrasin et salade d'herbes | In karnemelk gemarineerd lam met een salade van geroosterde boekweit en kruiden

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Lamsoesters in kasha-korst

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl