Polenta pastizada all'antica - Polentapastei met wijndeeg

U vindt dit recept op pagina 112 in Meelspyzen en peulvruchten .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Maisbrood

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Crackers

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Yoghurttaart

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Polenta

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten