Torta Elisabetta - Risotta bombe met marsepein en kersen
★
★
★
★
★
Een recept van Jeni Wright.
U vindt dit recept op pagina 54 in Italiaanse patisserie .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten
- cake
- citroenrasp
- kersen
- kristalsuiker
- maraschino
- marsepein
- poedersuiker
- ricotta
- roze voedingskleurstof
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.