Peter De Clercq - BBQ-vlees

BBQ-vlees

Een boek van Peter De Clercq

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals BBQ-vlees, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Peter De Clercq, barbecue-expert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Hij toont hoe je een perfecte côte à l’os, een stevig ribstuk of een gemarineerde kip bereidt. Alles met een knapperige korst en een heerlijk mals binnenste. Maar je kunt ook hoger mikken: een carpaccio van Iers heupstuk, gelakte eend met pepermuntjes, huisgerookte spiering van Duke of Berkshire etc.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken