Judith Wills - Lekker zonder vlees

Lekker zonder vlees

meer dan 100 beproefde recepten

Een boek van Judith Wills

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Lekker zonder vlees, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

LEKKER ZONDER VLEES is een kookboek voor iedereen die vlees uit zijn menu wil schrappen, maar wel graag vis eet en wellicht af en toe wat gevogelte. Het is het ideale kookboek voor de semi-vegetariër. De recepten zijn gebaseerd op vegetarische voedingsmiddelen en vis. In sommige recepten kan vis desgewenst
worden vervangen door kip. Laat het water u in de mond lopen en geniet van gerechten als Roergebakken paddestoelen met maïs en Thaise kruiden, Risotto met spinazie en pijnboompitten, Knoflook-chiligarnalen met avocadorijst of Gegratineerde aubergines.

Judith Wills, bekend auteur en expert op het gebied van koken, diëten en fitness, houdt onze lijn in de gaten maar ook onze smaakpapillen. Voor dit boek heeft ze meer dan 100 recepten gecreëerd waaruit alle overbodige verzadigde vetzuren en calorieën zijn geweerd. De recepten zijn gemakkelijk te maken en stimuleren om gevarieerd en evenwichtig te eten. Bovendien kan een gezond
semi -vegetarisch dieet helpen het gewicht onder controle te houden. Bij alle recepten staan de hoeveelheden vet en calorieën vermeld.

Of u nu kookt voor uzelf, voor uw gezin of voor vrienden, LEKKER ZONDER VLEES biedt voldoende inspiratie voor een smakelijke en gezonde maaltijd.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken