M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

De complete keuken van Frankrijk

Een boek van M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones

We hebben 108 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De complete keuken van Frankrijk, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De complete keuken van Frankrijk brengt het beste uit de Franse keuken bij u thuis. De recepten zijn al even veelzijdig als de ingrediënten zelf. Waar u ook van houdt - van klassieke gerechten, bistro-eten, streekgebonden eetwaar of lekker gebak - de culinaire hoogstandjes op deze pagina’s zullen u gegarandeerd betoveren.

Maar ook de Franse passie voor eten en wijn wordt in dit boekje tot leven gebracht met prachtige, sfeervolle foto’s, stuk voor stuk op locatie gemaakt.

Daarnaast geven achtergrondartikelen een mooi beeld van hoe de Fransen in het leven van alledag genieten van eten en drinken. De verhalen over ontbijt, picknicks, kazen, chocolade, champagne of wijn zullen u inspireren om met de recepten uit dit boekje aan de slag te gaan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De complete keuken van Frankrijk

Een greep uit de 108 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Paris-brest

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, crème pâtissière, ei, eierdooier, fijne suiker, maïzena, melk, poedersuiker, soesjesdeeg, vanillestokje en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Chocoladesoufflés

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, chocoladelikeur, crème pâtissière, eiwit, fijne suiker, koffielikeur, poedersuiker en pure chocolade

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch / chocolade
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Canard a l'orange

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, eend, grand marnier, kaneelstokje, lichtbruine basterdsuiker, munt en sinaasappel

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Varkenskarbonade met gesmoorde rodekool

Ingrediënten:
dijonmosterd, geklaarde boter, gemalen kruidnagel, kippenbouillon, knoflook, moesappel, peper, rodekool, rode wijn, rode-wijnazijn, room, salieblaadjes, ui, varkenskarbonade, verse salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Salade au chèvre

Ingrediënten:
dragonazijn, geitenkaas, gemengde slasoorten, knoflook, olijfolie, rode ui, stokbrood, walnootolie, walnoten en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch / kaas
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Rozijnen rumbaba

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere rum, ei, eierdooier, fijne suiker, gist, melk, rozijn, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Salade au foie gras

Ingrediënten:
aardappel, armagnac, asperge, boter, foie gras, gemengde slasoorten, olijfolie, peper, rode-wijnazijn, terrine van foie gras, walnotenolie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, courgette, kalfsgehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, varkensgehakt, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gevulde groene kool

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, doorregen spek, ei, halfdroge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, peper, pijnboompitten, savooiekool, sjalot, tomaat, ui, varkensworst, verse gemengde kruiden, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Crème caramel

Ingrediënten:
ei, eierdooier, fijne suiker, melk en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Runderstoofpot

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, bruine basterdsuiker, dijonmosterd, knoflook, laurierblad, magere runderbout, olie, stokbrood, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Toon alle 108 recepten in dit boek