Coulis van bosvruchten met mascarpone
★
★
★
★
★
Een recept van Sylvie Girard-Lagorce en Jean Bono.
U vindt dit recept op pagina 30 in Espumas & Mousses .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- aalbessen
- blauwe bosbessen
- bosaardbeien
- eidooier
- frambozen
- frambozenlikeur
- kristalsuiker
- mascarpone
- sinaasappelsap
- vanille-extract
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.