Gebraden gans

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 48 in Koken met Sylvia Witteman .

Keuken:
Duits
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefüllte Gans mit fruchtige Kastanienfüllung - Gans met fruitige kastanjevulling

Een recept uit  - Deutsche Küche

Kirchweihgans mit Blaukraut und Kartoffelknödel - Kermisgans met rode kool en aardappelnoedels

Een recept uit  - Deutsche Küche

Gevulde gans

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gebratene Ente mit Sauerkirschsauce mit Bayerischen Serviettenknödel - Gebraden eend met saus van zure kersen met Beierse serviettennoedels

Een recept uit  - Deutsche Küche