Gevulde gans
★
★
★
★
★
Een recept van Sylvia Witteman.
U vindt dit recept op pagina 280 in Koken met Sylvia Witteman .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Gebraden gans

Kirchweihgans mit Blaukraut und Kartoffelknödel - Kermisgans met rode kool en aardappelnoedels

Gefüllte Gans mit fruchtige Kastanienfüllung - Gans met fruitige kastanjevulling

Gebratene Ente mit Sauerkirschsauce mit Bayerischen Serviettenknödel - Gebraden eend met saus van zure kersen met Beierse serviettennoedels
