Lamsbout

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 67 in Koken met Sylvia Witteman .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kikkerbilletjes met tomatensaus

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Knoflookboter - burro all'aglio

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Lamsbaron, geroosterd

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Puree van gepofte knoflook

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide