N. MacGough - Bordeaux 2009

Bordeaux 2009

informatie en proefnotities

Een boek van N. MacGough

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Bordeaux 2009, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het is zeker dat het oogstjaar 2009 de geschiedenis in zal gaan als een groots wijnjaar. De superconcentratie van de wijnen, de rijpe tannines die in ruime hoeveelheden aanwezig zijn en de hoge alcoholpercentages kenmerken 2009. Alles wijst erop dat we te maken hebben met een relatief vroeg drinkbaar jaar, maar 2009 wordt ongetwijfeld ook een groots oplegjaar.
Ieder jaar bezoekt Nico McGough tientallen châteaux in Bordeaux en proeft de wijnen uit het vat: momentopnames van de wijn in haar prille jeugd. In deze informatieve gids doet hij verslag van zijn ervaringen met zeer volledige en gedetailleerde proefnotities.
Voor Bordeaux 2009 is Nico verschillende keren naar Bordeaux afgereisd om er zoveel mogelijk belangrijke wijnen van dit schitterende oogstjaar te proeven en te beschrijven - en daarbij gaat het niet alleen om de Premiers Grands Crus.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken