Claudia Allemeersch - Claudia kookt voor vrienden

Claudia kookt voor vrienden

sfeervol tafelen en gasten verwennen

Een boek van Claudia Allemeersch

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Claudia kookt voor vrienden, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Claudia Allemeersch was een nobele onbekende tot zij winnares werd van het populaire vtm-programma ‘De Beste Hobbykok van Vlaanderen’. Week na week konden kijkers zien hoe zij in de wedstrijd groeide. Tijdens de finale was de spanning te snijden, met Claudia als uiteindelijke winnaar.

Maar Claudia is meer dan een goede hobbykok. Zij is ook een uitstekende gastvrouw, en met haar eerste boek wil zij aantonen dat een etentje bij je thuis organiseren geen stresserende, maar juist een ontspannende aangelegenheid kan zijn. En zoveel gezelliger dan op restaurant gaan!

Claudia maakt de lezer wegwijs in het organiseren van feestjes bij je thuis. Ze selecteerde hiervoor 12 menu’s, van makkelijk tot gesofisticeerd, om elke lezer aan te kunnen spreken. Ze geeft bij elk menu een handleiding waarop je tijdsindeling staat, zodanig dat je zoveel mogelijk tijd bij je gasten kan doorbrengen. Bovendien geeft ze bij elk menu tips en weetjes over technieken, tafeldecoratie en ontvangst van gasten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken