Bob Minnekeer - Single Malt Flavours - Engelse versie

Single Malt Flavours - Engelse versie

Cooking with herbs and spices on whisky

Een boek van Bob Minnekeer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Single Malt Flavours - Engelse versie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Single malt whisky is a surprisingly versatile drink which shows up splendidly both in its pure form and in the kitchen. Bob Minnekeer and chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) have together prepared forty modern-day dishes in which the innovative use of single malt whisky, combined with herbs, occupies a central position. Did you know that you can vaporize, sprinkle, spray, marinate and flambé with whisky-herb aromas? The authors explain clearly how you can get started in the kitchen yourself and what the possibilities are to add extra flavour to the dishes. In addition, the book contains a fascinating introduction about the production process of whisky. Photographers Andrew Verschetze and Joris Devos spice up the proceedings with a good swig of Scotland and show off the recipes in a striking way.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken