Harold Hamersma en H. Hamersma - Amsterdam in rood, wit & rosé

Amsterdam in rood, wit & rosé

de lekkerste wijnwinkels & hun wijnen

Een boek van Harold Hamersma en H. Hamersma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Amsterdam in rood, wit & rosé, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

‘Ik stel mijn leven (of mijn lever, zo u wilt) onder andere in dienst van Het Parool. Voor deze nationale Amsterdamse kwaliteitskrant ledig ik jaarlijks honderden flessen wijn om mijn wekelijkse wijnrubriek te kunnen vullen. Over de bijzondere, opvallende, opwindende wijnen schrijf ik dan.’

Ruim dertig van deze artikelen vormen nu Amsterdam in rood, wit en rose. Door de bundeling is een Amsterdamse wijnwinkelgids ontstaan, met de adressen plus karakteristieken en specialiteiten van de vermelde wijnzaken.
Ook noemt de auteur de supermarkten waar hij lekkere wijn vond. Zodat de mensen buiten Amsterdam de lekkere wijnen toch kunnen kopen.

Harold Hamersma (1956) schrijft wekelijks over wijn in HP/De Tijd en Het Parool. Van hem verschenen de boeken De lekkerste chardonnay, De lekkerste rosé en De lekkerste sauvignon blanc. Daarnaast maakt hij samen met Hubrecht Duijker de Wijnalmanak.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken