Harira
★
★
★
★
★
Een recept van Nadia Zerouali.
U vindt dit recept op pagina 174 in Melk & dadels .
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
- bladselderij
- bloem
- bruine linzen
- gedroogde kikkererwten
- gember
- tomaat
- kaneelstokje
- kip
- knoflook
- komijnpoeder
- koriander
- olijfolie
- peper
- peterselie
- ras el hanout
- ui
- vlees
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.