Elisabeth Johansson - IJs

IJs

ijslolly's, sorbetijs, granite, parfait, semifreddo

Een boek van Elisabeth Johansson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals IJs, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

IJS</i> leert je alles wat komt kijken bij het zelfmaken van ijslolly’s, sorbetijs, granité en vele andere lekkernijene! In IJS vind je vele recepten zónder en mét ijsmachine.

IJS bevat alles wat je moet weten om te slagen met je eigen home-made ijs! Chef-kok Elisabeth Johansson deelt haar honderd beste recepten voor alle soorten ijs - het romige ijs dat je maakt met een ijsmachine, maar ook talloze ijssoorten die zonder machine te maken zijn, zoals verfrissende sorbets en granités, heerlijke parfaits en semi-freddo’s
Bijzonder aan IJS zijn de recepten voor ‘ouderwetse’ ijslolly’s, gemaakt van vers fruit, kruiden en yoghur, recepten voor ijstaarten, brownie-ijs en klassiekers zoals Banana Split.

IJS,/i> laat je kennismaken met tal van nieuwe smaken, van vlierbessen, frambozen, bosbessen, vanille, chocolade, rum raisin en stracciatella tot zoethout, rozenbottel, munt, meloen en kastanje. Er zijn oo krecepten voor verschillende ijsaccessoires, zoals zelfgemaakte hagelslag, ijshoorntjes en ijswafels om zelf te bakken, alsmede diverse ijssauzen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken