Garnalenbisque met olijvenkruid
Een recept van Janneke Philippi.
U vindt dit recept op pagina 186 in Soep bij Janneke thuis .
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- bloem
- cayennepeper
- cognac
- garnaalschalen
- hollandse garnalen
- olijfolie
- olijvenkruid
- sjalot
- tomatenpuree
- visbouillon
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Spannend recept lijkt me dit. Nog niet gemaakt, maar daar gaat deze zomer verandering in komen. Ik ga wat extra cayenne- of chilipeper gebruiken. En ook de baguette mag misschien wel wat extra pit of kruiden hebben.