Laure Laffont, Philippe Rapaport, Jean Pommier en Alice Laffont - Heerlijk bakken zonder gluten of melk

Heerlijk bakken zonder gluten of melk

zorgeloos genieten van de lekkerste koekjes, cakes, taarten en desserts

Een boek van Laure Laffont, Philippe Rapaport, Jean Pommier en Alice Laffont

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Heerlijk bakken zonder gluten of melk, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak en taart. Als u zelf iets wilt bakken is er immers in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt dat u niet mag eten.
In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten zonder gluten of melk. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken