Ross Dobson en Nicky Ryan - Tijd voor een barbecue

Tijd voor een barbecue

verrassende recepten voor onvergetelijke barbecuemomenten met familie en vrienden

Een boek van Ross Dobson en Nicky Ryan

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Tijd voor een barbecue, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Wie houdt er niet van barbecueën, van vlammen, rook en de verleidelijke geuren van lekker gekruid vlees dat ligt te sissen op de hete bakplaat of grill? Het is de perfecte manier om samen te zijn met familie of vrienden en te genieten van buiten koken en eten.

In dit boek deelt de Australische chef-kok Ross Dobson zijn favoriete recepten, waaronder klassiekers als gemarineerde spareribs, vurige kippendijen of gehaktballen, maar ook iets exotischer gerechten als lamsspiesen met yoghurtmarinade of Marokkaanse kwartels, én creatieve gerechten met vis en schaaldieren of groenten.

In het boek staan tips voor het beste bakresultaat op de barbecue en een scala aan heerlijke specerijenmengsels en marinades om ervoor te zorgen dat uw volgende barbecue inslaat als een bom!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken