Daphne Groothuijse, Heleen Van Eert en Heleen van Eert - I love superfoodsmoothies

I love superfoodsmoothies

met ruim 100 snelle, heerlijke en gezonde recepten

Een boek van Daphne Groothuijse, Heleen Van Eert en Heleen van Eert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals I love superfoodsmoothies, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit e-boek maakt je tot een ware superfoodsmoothie-kenner. Je leert de voordelen kennen van verschillende populaire superfoods en van fruit, groente en kruiden. Aandacht voor smoothies voor baby’s, kinderen en tieners. Ga aan de slag met lekkere smoothies voor ontgiften en afvallen. Het hoofdstuk over groene smoothies mag je niet missen. Met de basisrecepten van noten-, hennep- en sesammelk maak je gemakkelijk gezonde en romige melk. De recepten in dit boek zijn 100% raw, vegan en glutenvrij. Extra: Hoe kom je in Nederland voordelig aan je ingrediënten?

Waarom superfoodsmoothies? Je krijgt in één smoothie enorm veel voedingsstoffen binnen. Voedingsstoffen in smoothies zijn gemakkelijk opneembaar. Je krijgt een stralende huid en glanzend haar. Je eet gezond en je bent toch snel klaar. Reinig je lichaam met groene smooties. Je energieniveau gaat omhoog en je gewicht omlaag bij regelmatig gebruik.

Auteurs Daphne en Heleen inspireren je met ruim 100 recepten voor gezonde superfoodsmoothies. Van de achtergrondinformatie en de kleurrijke foto’s krijg je direct zin om aan de slag te gaan met het maken van superfoodsmoothies.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken