Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks - Vier seizoenen koken met Gartine

Vier seizoenen koken met Gartine

eten, moestuin, wijn, muziek

Een boek van Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks

We hebben 1 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vier seizoenen koken met Gartine, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Kookboek van de maand juli 2015

Vier seizoenen eten met Gartine is het nieuwe kookboek van Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks, eigenaars van het leukste lunchrestaurantje in Amsterdam: Gartine. Alle gerechten uit dit paradijs in hartje Amsterdam komen uit de eigen moestuin in de Beemster. Bij Gartine koken ze zo lekker uit de eigen moestuin, dat de NY Times en Time Out erover schrijven. Naast recepten geven Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks in Vier seizoenen eten met Gartine ook wijn- en muziektips bij elk recept. Oftewel joie de vivre als lifestyle. Kom en proef het ook thuis, het leven is goed! ‘The latest insider favourite’ - The New York Times over Gartine


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vier seizoenen koken met Gartine

Een greep uit de 1 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben: