Herman den Blijker, Jaap van Rijn en Tijs Koelemeijer - Herman over bonen

Herman over bonen

Een boek van Herman den Blijker, Jaap van Rijn en Tijs Koelemeijer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Herman over bonen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Er zijn boeken vol geschreven over paddenstoelen, wild en vergeten groenten. Maar over bonen - waarvan we veel meer eten dan van al deze producten bij elkaar - zijn nauwelijks ‘kookboeken verschenen. Tijd om dit recht zetten!

Vergeten groenten? Alleen de boon mag zich op zo’n predicaat beroepen. vindt Herman. En als leverancier van heilzame voedingsstoffen is de boon gelijkwaardig aan de peperdure superfoods die tegenwoordig overal opduiken. Bonen bewijzen dat gezond eten geen rib uit je lijf hoeft te kosten en ook heel lekker kan zijn.

Dit boek geeft bladzijde na bladzijde een originele draai aan het koken met bonen. Laat je inspireren door de verhalen en recepten.
HERMAN DEN BLIJKER stroopt graag zijn mouwen op, zowel in de keuken, op de televisie als in zijn boeken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken