Kaviaarlinzen Met Venkelworst
★
★
★
★
★
Een recept van Wim de Jong en Frank van Dijl.
U vindt dit recept op pagina 148 in Stadskookboek Rotterdam .
Ingrediënten
- azijn
- bieslook
- blauwe kaas
- bleekselderij
- bospeentjes
- kaviaarlinzen
- kumato-tomaten
- kyouno-kujyouno-negiabura
- laurierblad
- linzen
- olijfolie
- peterselie
- sjalotjes
- tijm
- tomaten
- ui
- venkelworstjes
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.