Tempeh Kering
★
★
★
★
★
Een recept van Wim de Jong en Frank van Dijl.
U vindt dit recept op pagina 164 in Stadskookboek Rotterdam .
Ingrediënten
- asem
- citroengras
- daun salam
- djeroek poeroet
- ketjap manis
- laoswortel
- laurier
- olie
- plantaardige olie
- rawit
- rode uien
- suiker
- tempeh
- uien
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.