Lamsbout met madera - kersensaus
★
★
★
★
★
Een recept van Gintare Marcel.
U vindt dit recept op pagina 203 in L'Art de la table .
- Keuken:
- Frans
Ingrediënten
- bot
- citroen
- citroenen
- boter
- gehakt
- kersenjam
- kippenbouillon
- lamsbout
- madera
- nieuwe aardappels
- olijfolie
- sjalot
- spinazie
- rozemarijn
- knoflook
- venkelknollen
- verse rozemarijn
- peper
- versgemalen zwarte peper
- wittewijnazijn
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.