Savarin met chocoladesaus en eieren
★
★
★
★
★
Een recept van Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood.
U vindt dit recept op pagina 131 in Brood - 100 internationale recepten .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- koek en gebak
Ingrediënten
- abrikozenjam
- boter
- custard
- eieren
- gist
- kristalsuiker
- melk
- melkchocolade
- paaseitjes
- suikerstroop
- tarwebloem
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.