Sobanoedels met preispaghetti en lichtgebakken zalm en soja-sesamsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 60 in Het spirelli kookboek .

Keuken:
Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / vis
Bereidingstijd:
23 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ginger oil

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Saus van bonensalade

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Japanse zoetzure marinade

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Gepikkelde komkommer

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ