Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Het spirelli kookboek

voor lekkere groentepasta's en salades

Een boek van Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic

We hebben 41 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het spirelli kookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Met een Spirelli spiraalsnijder is het mogelijk om diverse groenten als dunne spaghettislierten te verwerken. Dit boekje levert daarbij een aantal eenvoudige recepten voor diverse salades en groenteschotels. Ook enkele recepten waarvoor een mandoline is gebruikt.

Verander stevige groente en fruit eenvoudig in de lekkerste pasta’s en salades. Met Het spirelli kookboek heb je 30 snelle en gezonde recepten voor je spiraalsnijder. Slijp courgettespaghetti en serveer het met garnalen en knoflook, draai wortelparppadelle met sinaasappel en specerijen of tover een Thaise salade van slierten papaja op tafel. Ontdek hoe makkelijk en voedzaam deze maaltijden op basis van groenteslierten zijn.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het spirelli kookboek

Een greep uit de 41 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Spaghetti Primavera

Ingrediënten:
doperwten, groene asperge, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Groentespaghetti met kokkels

Ingrediënten:
chilipoeder, courgette, knoflook, kokkels, linguine, olijfolie, peper, bladpeterselie, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
azijn, boter, dragon, eidooier, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Bo bun met gamba's met thaise saus

Ingrediënten:
bataviasla, bloem, frituurolie, gamba, knoflook, komkommer, koriander, kropsla, munt, peper, pinda's, mihoen, taugé, thaise saus, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
schaal- en schelpdieren
Toon alle 41 recepten in dit boek