Michelle Keogh - Droog!

Droog!

groente, fruit, vlees en meer

Een boek van Michelle Keogh

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Droog!, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het thuis drogen van voedsel in de droogmachine neemt enorm in populariteit toe: er komen geen conserveringsmiddelen aan te pas en gedroogd voedsel is niet alleen lang houdbaar, maar ook enorm lekker én gezond.

In Droog! staan de meest verrukkelijke recepten: de welbekende gedroogde tomaten, snoep & chips voor de kids en diverse soorten jerky (gedroogd vlees) als lekkere snack. Maak je eigen chocolade-, fruit- of nootrepen, crackers en toast. Maar ook het drogen van kruiden en je eigen knoflook- en paprikapoeder fabriceren ontbreken in Droog! niet.

Droog! is praktisch ingedeeld naar productgroep zoals het drogen van fruit, groente, noten & zaden, kruiden & specerijen. Daarnaast geeft het boek mooie recepten van ontbijt tot en met diner, met een speciale toegift voor het drogen van snacks voor huisdieren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken