10 gangen menu voor een saaie receptie
★
★
★
★
★
Een recept van Jasper Udink ten Cate.
U vindt dit recept op pagina 122 in Creative chef .
- Keuken:
- Internationaal
- Gang:
- snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- hapjes
Ingrediënten
- biet
- champagnekruid
- dennenolie
- eekhoorntjesbroodpoeder
- gazpacho
- honingraat
- ijswater
- mostarda di cremona
- oesterblad
- tomatenkaviaar
- tomatensap
- venkelbloemen
- wasabi
- wodka
- zeesprinkhaan
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.