Jasper Udink ten Cate

We hebben 2 boeken van Jasper Udink ten Cate waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jasper Udink ten Cate? Registreren is gratis!

Boeken van Jasper Udink ten Cate

Recepten van Jasper Udink ten Cate

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / nagerecht / dessert uit Creative chef:

Bonbon

Ingrediënten:
espresso oploskoffiepoeder, grand marnier, poedersuiker, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
zoet / zoete hapjes / snoep
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Creative chef:

Vegetarische hamburger

Ingrediënten:
aardappel, briochebrood, eekhoorntjesbroodpoeder, eetbare bloemen, ei, gele wortel, ketchup, kikkererwt, mayonaise, sla, soja, zeewier en zeewiersla

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Gefrituurde sprinkhaan

Ingrediënten:
arachideolie, gedroogde sprinkhanen, mineraalwater en rijstmeel

Keuken:
Internationaal
Soort:
hapjes / frituur
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Fvngi Farnei Vel Boleti

Ingrediënten:
boter, garum en wilde paddenstoelen

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige hapjes / paddenstoelen
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Recept Lodewijk 14de

Ingrediënten:
boterham, ganzenvet, kalfslever, kappertjes, kippenbouillon, paddenstoel, ui en verjus

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / aperitief uit Creative chef:

Cocktail met pit

Ingrediënten:
appelsap, bietensap, dennenbomenwater, eekhoorntjesbroodpoeder, honing, ijsklontjes, wodka en yoghurt

Keuken:
Internationaal
Soort:
cocktails
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht uit Creative chef:

Hartige perzikensalade

Ingrediënten:
azijn, citroensap, komkommer, mosterd, olijfolie, onrijpe perziken, peper, sjalot, zoete tomaat en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / fruit
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Creative chef:

Creative Chefs versie van Panoramix

Ingrediënten:
ansjovis, eendenvet, groente, hazelnoot, kippenkarkas, knoflook, korenbloem, laurierblad, maretak, salamanderbrandy, spinazie, tabasco, thee, varkenspoot, vermicelli, water, witte wijn, wortelsap, zoete tomaat en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
drank
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Blini met zure room en zalm

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, eidooier, eiwit, gerookte zalm, instantgist, melk, suiker, zout en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:

Recept poulet marengo

Ingrediënten:
ei, kip, knoflook, olijfolie, peterselie, rivierkreeft, rozemarijn, tomaat, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

10 gangen menu voor een saaie receptie

Ingrediënten:
biet, champagnekruid, dennenolie, eekhoorntjesbroodpoeder, gazpacho, honingraat, ijswater, mostarda di cremona, oesterblad, tomatenkaviaar, tomatensap, venkelbloemen, wasabi, wodka en zeesprinkhaan

Keuken:
Internationaal
Soort:
hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Een eetbaar strand

Ingrediënten:
agar-agar, ansjovis, blauwe kleurstof, citroengras, kokkel, mosselen, panko, sashimitonijn, sesamzaad, vongole, witte wijn, zalm sashimi en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Octopussy challangers

Ingrediënten:
citroen, knoflookolijfolie en mini-octopus

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Alle recepten van Jasper Udink ten Cate