Nicola Graimes - De parttime vegetarier

De parttime vegetarier

afwisselende recepten - met af en toe wat vis of vlees

Een boek van Nicola Graimes

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De parttime vegetarier, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Of het nu om persoonlijke of praktische redenen gaat, feit is dat steeds meer mensen overstappen op een ‘flexitarisch’ dieet, dat vooral vegetarisch is en af en toe wat vis of vlees bevat parttime vegetarisch, zeg maar. In dit boek heeft Nicola Graimes heerlijke recepten verzameld, allemaal vegetarisch, maar vele met een ‘parttime variatie’ dat wil zeggen: een variatie waarin wat vlees of vis wordt toegevoegd. Haar vernieuwende ideeën en smaken zullen uw kijk op vegetarisch eten absoluut veranderen.

Maak voor een weldadige brunch eens {Aardappelkoekjes met rookkaas en knapperige boerenkool} of de visvariant {Aardappelkoekjes met zalm}. Veel gerechten, zoals {Libanese labnehballetjes} en de vleesvariant {Pittige lamsballetjes}, zijn een uitkomst als u zowel vegetarische als niet-vegetarische gasten te eten krijgt.

Heerlijk eten begint bij dit creatieve boek!
- Een kookboek van auteur Nicola Graimes waarin aandacht voor eenvoudige, voedzame, budgetvriendelijke, flexitarische gerechten die tevens het milieu sparen. De basis van de receptuur is vegetarisch, maar er worden tips (parttimevariatie genoemd) gegeven om aanpassingen te doen naar vlees, vis of kip. Na een inleiding over de parttime vegetarische keuken en uitleg van veelgebruikte ingrediënten, de volgende hoofdstukken: Ontbijt & brunch, Lichte gerechten, Doordeweekse gerechten, Weekendgerechten, Gerechten om te delen, Planning (voor verschillende soorten week-eet-suggesties). Met register. Zeer diverse en internationale recepturen, stapsgewijs op volgorde van - vaak veel - ingrediënten, nogal uitgebreid beschreven, met zinvolle tips ter uitbreiding naar vlees, vis, kip. Met aantal personen (meestal vier) en de voor- en bereidingstijd. Geen voedingswaarden. Klassiek vormgegeven, klassieke fotografie. Een inspirerend kookboek met veel recepten en tips voor samengestelde gezelschappen (vega en niet-vega).


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken