Pure passie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 104 in Keukendagboek 2 .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Macedonia di nespole e sanguinelle. gelatina di violetta e schiuma allo yoghurt - Bloedsinaasappel en loquatsalade met violette gelei en yoghurtschuim

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

In sauvignon blanc gestoofde ananas met vlokjes witte chocolade, koriandercoulis en gelei van passievrucht

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Rode glaçage

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Oranje glaçage

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme