Karin Luiten - Koken met Karin

Koken met Karin

kleine moeite, groot effect!

Een boek van Karin Luiten

We hebben 49 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken met Karin, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

In het eerste kookboek van de ‘koken zonder pakjes & zakjes’ bestsellerauteur Karin Luiten, laat de geliefd columnist van Trouw zien dat lekker koken helemaal niet lang hoeft te duren. Koken met Karin staat boordevol heerlijke recepten, die weinig tijd in beslag nemen en altijd lukken. Onder het motto ‘kleine moeite, groot effect’ heb je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel. Laat dat bezoek maar komen!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken met Karin

Een greep uit de 49 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Koken met Karin:

Wortel-sinaasappelbrownies

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, ei, kaneel, poedersuiker, sinaasappel, suiker, wortel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Oosterse groentesoep met shii-take

Ingrediënten:
gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, paksoi, rood pepertje, sherry, shii-take, spaghetti, winterpeen, wokolie en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Subtiele witlofsoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui en witlof

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Pilaf met kip, abrikozen en nootjes

Ingrediënten:
abrikozen, basmatirijst, cashewnoten, djinten, kaneel, kardemompeulen, kipfilet, kippenbouillon, pandanrijst, peterselie, pistachenootjes, saffraanpoeder, ui, yoghurt en zonnebloemolie

Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zeebaarsfilet met mango-paprika-salsa

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, gele paprika, knoflook, limoen, mango, rode paprika, rode peper, rode ui, wittewijnazijn en zeebaarsfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 49 recepten in dit boek