Koken met Karin
kleine moeite, groot effect!
We hebben 49 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken met Karin , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In het eerste kookboek van de ‘koken zonder pakjes & zakjes’ bestsellerauteur Karin Luiten, laat de geliefd columnist van Trouw zien dat lekker koken helemaal niet lang hoeft te duren. Koken met Karin staat boordevol heerlijke recepten, die weinig tijd in beslag nemen en altijd lukken. Onder het motto ‘kleine moeite, groot effect’ heb je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel. Laat dat bezoek maar komen!
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken met Karin
Een greep uit de 49 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovis, boter, citroen, sardines in blik en stokbrood
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: amandelen, bloem, boter, citroen, ei, kaneel, poedersuiker, sinaasappel, suiker, wortel en zout
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, camembert, extra vierge-olijfolie, honing, mosterd, peer, rauwe ham, veldsla en wittewijnazijn
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: appel, augurk, gele rozijnen, piccalilly, witlof, zilveruitjes en zonnebloemolie
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appel, cashewnoten, citroen, dadels, gewelde abrikozen, notenolie, olijfolie en wortel
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: courgette, gedroogde tomaat, salie, serranoham en varkensoesters
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, paksoi, rood pepertje, sherry, shii-take, spaghetti, winterpeen, wokolie en zonnebloemolie
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, gember, mango, suiker en walnoten
Soort: crumble/gratin / vegetarisch
Ingrediënten: garnalen, gember, kerriepoeder, kerstomaat, ketoembar, knoflook, kokosmelk, koriander, paprika, sambal, ui en zonnebloemolie
Soort: curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, bieslook, boter, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui en witlof
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kipkruiden, kippenpoten, knoflook, tuttifrutti, ui en witte port
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: boter, djinten, ketoembar, noilly prat, witte wijn en wortel
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: abrikozen, basmatirijst, cashewnoten, djinten, kaneel, kardemompeulen, kipfilet, kippenbouillon, pandanrijst, peterselie, pistachenootjes, saffraanpoeder, ui, yoghurt en zonnebloemolie
Soort: rijst / gevogelte
Ingrediënten: boter, citroen, dragon, kip en knoflook
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, ketoembar, pompoen en tijm
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, kappertje, kerstomaat, knoflook, peterselie, rode ui, tonijnfilet en zwarte olijven
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, ei, limoen, pompoen, rode ui en rozemarijn
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: extra vierge-olijfolie, munt, rode peper, rode ui, sinaasappel en venkel
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, extra vierge-olijfolie, gele paprika, knoflook, limoen, mango, rode paprika, rode peper, rode ui, wittewijnazijn en zeebaarsfilet
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rauwe ham, tijm en vijgen
Soort: vlees
Toon alle 49 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789023014898
ISBN10
9023014898
Andere uitgaven
9789046812624