Cassismousse
★
★
★
★
★
Een recept van Roger Van Damme.
U vindt dit recept op pagina 116 in Het beste van Roger van Damme .
- Soort:
- schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten
- bosbessenjam
- cabernet-sauvignonazijn
- cassispuree
- gelatinepoeder
- melkchocolade
- rodewijnazijnpoeder
- room
- violetsuiker
- water
- witte chocolade
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.