Moelleux van chocolade met ganacheparel

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 140 in Het beste van Roger van Damme .

Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / chocolade

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mousse van chocolade en van kokos

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Chocoladeglazuur

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Chocoladevierkanten

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Delicieuze chocolade

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel