Kreukels, krenten, kappers en zeekat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 61 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van schaal- en schelpdieren

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Schaal- en schelpdierencocktail

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Schaal- en schelpdierensalade, frisse

delicious. magazine - 2011-13

Gyoza, traditionell, mit Soja-Chili-Dip / Traditionele Gyoza met soja-chilidip

Een recept uit  - Japan Special, 33 Rezepte für Einsteiger