Haringsalade met aardappel, augurk, kappertjes, dille, ui en zureroommayonaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 231 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
aardappelgerecht / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Franse salade

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Raclette

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Raclette met andere kaassoorten

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Aardappelsalade met bieten en kip ****

Serveersuggestie Aardappelsalade met bieten en kip   ****