Tartaartje van haring, haringkaviaar, komkommerbernagiegelei, aardappeljenevermayonaise en zeekraalvinaigrette
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 233 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht
- Soort:
- azijn / vis
Ingrediënten
- aardappelpuree
- agar-agar
- bernagieblaadjes
- borage cress
- citroensap
- haring
- haringkaviaar
- jenever
- komkommer
- mayonaise
- olijfolie
- peper
- ui
- water
- zeekraal
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.