Hollandse kaasfondue
★
★
★
★
★
Een recept van Jonah Freud.
U vindt dit recept op pagina 261 in Rijksmuseum kookboek .
- Keuken:
- Nederlands
- Gang:
- fondue / gourmet/steengrill/fondue
- Soort:
- kaas
Ingrediënten
- belegen boerengatenkaas
- belegen goudse kaas
- droge witte wijn
- kirsch
- knoflook
- maïzena
- nootmuskaat
- peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.