Groninger mosterdsoep met blokjes kabeljauw en een weide-eitje

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 409 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cong chao mian - Gebakken noedels met uien

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Mosterdvinaigrette

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Wortelsalade met pinda's

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Sambal Oelek

Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!